Продавець ТОВ "Торговий дім "СоюзАгроКонсалтинг" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
40 відгуків
ЦІНУ ТА НАЯВНІСТЬ УТОЧНЮЙТЕ, БУДЬ ЛАСКА!!!Подивитися товари
+380 (50) 132-89-81
+380 (98) 068-96-45
+380 (96) 877-98-07
вул. Покровська, 3-З, каб. 10, Синельниково, Україна
Кошик
ООО "Торговый Дом "СоюзАгроКонсалтинг"

Мікробний консервант для сінажу

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

125 

Показати оптові ціни
Мікробний консервант для сінажу
Мікробний консервант для сінажуВ наявності
125 
+380 (50) 132-89-81
Маргарита
  • +380 (98) 068-96-45
    Володимир
  • +380 (96) 877-98-07
    Маргарита
  • +380 (66) 369-07-31
    Володимир
+380 (50) 132-89-81
Маргарита
  • +380 (98) 068-96-45
    Володимир
  • +380 (96) 877-98-07
    Маргарита
  • +380 (66) 369-07-31
    Володимир
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
ІНСТРУКЦІЯ  із застосування МІКРОБНОГО КОНСЕРВАНТУ для сінажування

МІКРОБНИЙ КОНСЕРВАНТ призначений для підвищення якості та терміну зберігання сінажу. Основною метою використання консерванту є якнайшвидше перетворення цукру бактеріями у молочну кислоту, забезпечення швидкого падіння показнику рН за 1-2 доби до 4,8-5,5 і досягнення таким чином вищої стабільності корму при зберіганні, кращого збереження поживних речовин, а також аеробної стабільності при відкритті корму під час його згодовування.

Характеристика препарату Мікробний консервант являє собою суспензію коричневого кольору та містить бактерії сінної палички .

Препарат виготовлено на основі високоактивного штаму бактерій Bacillus subtilis, який володіє вираженою аміло- та протеолітичною активністю, виступає антагоністом до гнильних та маслянокислих бактерій.

Застосування консерванту дозволяє  регулювати мікробіологічні процеси під час зберігання сінажу і забезпечити збереження корму високої якості. У сінажі  за дії консерванту зберігається високий вміст каротиноїдів та вітаміну С. Бактерії роду Bacillusбезпосередньо в сінажі продукують вітаміни групи В та  органічні кислоти, які захищають консервовану масу від гниття, пліснявіння, маслянокислого бродіння, що сприяє отриманню корму з приємним для тварин запахом і смаком, знижує в 1,5–2 рази витрати кормів і збільшує їхню конверсію.

Сінаж має виразні пробіотичні властивості. Його згодовування сприяє народженню здорового приплоду, зниженню захворюваності молодняку на шлунково-кишкові хвороби та підвищенню продуктивності сільськогосподарських тварин.

Спосіб застосування Для приготування робочої суспензії 1 л консерванту вносять у 99 л води та ретельно перемішують. (1 л консерванту достатньо для сінажування 40 т зеленої маси). Норма витрат робочої суспензії консерванту — 2,5 л на 1 т сировини. Зелену масу ретельно поливають суспензією та закладають на зберігання. Можлива обробка зеленої маси безпосередньо в кормозбиральному комбайні — це дозволяє рівномірно розподілити робочу суспензію консерванту по зеленій масі.

Робочу суспензію консерванту готують безпосередньо в день застосування; параметри сховищ мають відповідати застосовуваним засобам механізації; дно траншеї — мати граничний ухил до 2° у бік виймання сінажу, що запобігає підтіканню води під час доступу до сінажної маси.

Сінаж згодовують згідно норм раціонів, що встановлені для різних видів тварин та вікових груп.

Протипоказання Протипоказань до застосування не встановлено. Препарат в рекомендованих дозах не має побічної дії на організм тварин.

Форма випуску Каністри поліетиленові ємністю 5 л і 10 л та поліетиленові флакони ємністю 1 л та 2 л.

Термін зберігання Препарат зберігають у прохолодному приміщенні (до + 100С) протягом 14 діб. Зберігають приготовлену водну суспензію не більше 24 годин.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 125 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner