Насіння дині Берегиня
Компанія оригінатор: Дніпропетровська дослідна станція ІОБ НААН
Термін дозрівання, діб: 85–92, середньостиглий.
Маса плоду, кг: 1,2–3,0 (окремі до 5,0).
Урожайність, т/га: 18,0–28,0. Форма плоду: овальна.
Забарвлення плоду: жовто-оранжеве, без візерунка, поверхня гладенька, сітка середня, щільна, незв’язана, середньочарункова.
М’якуш: білий, середній, ніжний, дуже щільний, соковитий, солодкий.
Хімічний склад м’якуша: вміст сухої розчинної речовини – 11,1%, загального цукру – 8,1%, вітаміну С – 18,4 мг%.
Смакові якості високі – 4,4–4,9 балів.
Стійкість до хвороб: середньостійкий.
Особливості: високоврожайний, високоякісний, придатний до транспортування на далекі відстані і тривалого зберігання
(15–30 діб). Посухостійкий.

Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Культура | Диня |
| Тип продукції | Посівний (насіння) |
| Сорт/Гібрид | сорт |
| Рік врожаю | 2024 |
| Група стиглості | Середньостигла |
| ГМО | Ні |
| Виробник | Власне виробництво |
| Країна виробник | Україна |
| Вага упаковки | 1000 г |
| Ботанічні характеристики | |
| Тривалість життя | Однорічні |
Інформація для замовлення
- Ціна: 5 000 ₴/упаковка






