Насіння кавуна Чумак
Компанія оригінатор: Дніпропетровська дослідна станція ІОБ НААН
Термін дозрівання, діб: 85–95, середньостиглий.
Маса плоду, кг: 2,8–4,0 (окремі до 5,0–6,0).
Форма плоду: округла.
Урожайність, т/га: 36,0–40,0.
Забарвлення плоду: біле.
Візерунок: світло-салатові широкі шипуваті смуги.
Забарвлення м’якуша: рожевий.
Хімічний склад м’якуша: вміст сухої розчинної речовини – 10,4%, загального цукру – 7,5%, вітаміну С – 8,4 мг%.
Стійкість до хвороб: відносно стійкий.
Особливості: високостійкий до сонячних опіків, перезрівання та мацерації м’якуша; висока транспортабельність і лежкість (до двох місяців); високі смакові якості (4,8–5,0 бали).
Смакові якості відмінні. Сорт стійкий до перезрівання і гниття плодів, має відмінний товарний вигляд. Транспортабельність і лежкість досить висока. Кавун Чумак стійкий до баштанної попелиці, фузаріозного в’янення. Кавун Чумак тепло- та світлолюбива культура. Насіння кавуна висівається в ґрунт при температурі не менше +18-20°C.
Відеоогляд: www.youtube.com
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Кавуни |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | сорт |
Рік врожаю | 2024 |
Група стиглості | Середньостигла |
ГМО | Ні |
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 100 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
- Ціна: 350 ₴/упаковка