Насіння кавуна Скарб
Компанія оригінатор: Дніпропетровська дослідна станція ІОБ НААН
Термін дозрівання, діб: 96–100, середньопізній.
Маса плоду, кг: 3,0–5,0.
Форма плоду: округло-видовжена.
Урожайність, т/га: 40,0–47,0.
Забарвлення плоду: світло-зелене.
Візерунок: темно-зелені широкі шипуваті смуги.
Забарвлення м’якуша: рожевий.
Хімічний склад м’якуша: вміст сухої розчинної речовини – 10,9%, загального цукру – 8%, вітаміну С – 9,1 мг%.
Стійкість до хвороб: відносно стійкий.
Особливості: листок нерозсічений; висока врожайність; високоякісна продукція в осінній період; зберігання до двох місяців; висока стійкість проти фузаріозного в’янення і антракнозу; високі смакові якості (4,7–4,8 бали).
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Кавуни |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | сорт |
Рік врожаю | 2024 |
Група стиглості | Середньопізня |
ГМО | Ні |
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 50 г |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
- Ціна: 200 ₴/упаковка